Omgeving

Omgeving Bed and Breakfast in Frankrijk

Barnay is een klein dorp gelegen in het natuurgebied 'De Morvan'. Dit gebied heeft ongeveer de grootte van de provincie Utrecht en is ideaal om te wandelen, te fietsen of te mountainbiken. In onze Bed and Breakfast in Frankrijk ligt de informatie al voor u klaar, zodat u er direct op uit kunt. Fiets ook eens langs het Canal de Bourgogne met zijn vele sluiswachtershuisjes of bezoek het prachtige recreatiegebied Lac de Settons en maak gebruik van de watersportmogelijkheden.

Maison La Vie-La ligt middenin het natuurgebied en u kunt dan ook genieten van een fantastisch uitzicht vanuit uw slaapkamerraam. Na een goede nachtrust kunt u de luiken openen om vervolgens de omgeving te bewonderen. In onze grote tuin kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen met een kopje koffie en eventueel een goed boek.

Fantastisch uitzicht vanuit Bed & Breakfast Frankrijk
Bezienswaardigheden in de buurt van Barnay

Ook al ligt het dorp Barnay in een rustige omgeving, toch zijn er wel een aantal leuke bezienswaardigheden in de buurt. Als u erop uittrekt, is de kans groot dat u een aantal kastelen tegenkomt. Verder kunt u een bezoek brengen aan de Oud-Romeinse stad Autun, met zijn Cathédrale Saint-Lazare. Dijon - de hoofdstad van Bourgogne - is ook zeker de moeite waard en rondom Barnay zijn ook diverse musea, golfbanen, zwembaden en terrasjes te vinden. Er is dus zeker genoeg te doen!