Kamers

Slaapkamer in Bed and Breakfast Frankrijk

Maison La Vie-La heeft twee slaapkamers beschikbaar op de eerste etage. De eerste kamer is bedoeld voor twee personen en hierin staat een bed van 180 bij 200 centimeter. Het is een ruime, frisse kamer en de vloer bestaat uit originele tommettes. Vanuit deze slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en kunt u ook de kerk van Barnay zien.

Als u kiest voor de tweepersoonskamer, heeft u eveneens de beschikking over een privé badkamer. Hierin vindt u een royale doucheruimte die kan worden afgesloten met een glazen deur. Ook is er een toilet en een wasbak met warm en koud stromend water aanwezig. De badkamer is voorzien van automatische afzuiging, een hang-legkast en een haarföhn. Er wordt voor gezorgd dat er altijd voldoende handdoeken aanwezig zijn.

Badkamer Bed and Breakfast Frankrijk
Maison La Vie-La slaapkamer

Naast de tweepersoonskamer is er nog een kamer op de eerste etage beschikbaar voor onze gasten. Deze slaapkamer is bedoeld voor drie personen en kan goed worden gebruikt door bijvoorbeeld een gezin of een stel vrienden. In deze kamer staan drie bedden met elk een formaat van 90 bij 200 centimeter.